Retourbeleid

 

Neem de tijd om alle producten te passen.

Als je besluit om producten te retourneren, dan kun je het bijgeleverde retourformulier  invullen en dit samen met je producten in de originele verpakking naar ons retourneren.
Op het retourformulier vindt je alle benodigde informatie inclusief het retouradres.

Ben je het retourformulier kwijtgeraakt, dan kun je hier een nieuw formulier uitprinten.

 

Let op: stoffen mondkapjes kunnen niet worden geretourneerd om veiligheids- en hygiënische redenen.

 

  • Vanaf de dag van ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen de bedenktijd moet je het retour melden bij Finest Denim. Dit kan via info@finestdenim.com. Na de melding heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Finest Denim heeft tot 14 dagen na de ontvangen retourmelding de tijd om het geld terug te storten.
  • Gedragen, geurende of beschadigde producten door gebruik, kunnen niet geretourneerd worden.
  • De producten dienen in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • Vul het retourformulier correct en sluit deze bij het pakketje.
  • Bewaar jouw track&trace tot je een bevestiging van Finest Denim hebt ontvangen dat producten zijn ontvangen.
  • Heb je een product beschadigd ontvangen? Neem eerst contact op met info@finestdenim.com alvorens het product te retourneren. Wij accepteren geen beschadigde producten waarvan de beschadiging niet van te voren is gemeld aan onze klantenservice.

 

Herroepen van een bestelling

Je kunt  tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling een beroep doen op het herroepingsrecht. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om de artikelen te retourneren. Na ontvangst van de geretourneerde producten heeft Finest Denim 14 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te storten. Als de artikelen aan jou in rekening zijn gebracht, ontvang je het bedrag inclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retourkosten terug, mits hiervan sprake is. Mocht je bepaalde artikelen willen behouden en slechts een deel van de bestelling willen annuleren, dan worden de verzendkosten niet vergoed.
Producten dienen geurloos en ongedragen teruggestuurd te worden. Het passen van producten valt niet onder het dragen van kleding. 

Als je er voor kiest jouw geld terug te krijgen, wordt het retourbedrag teruggestort via de door jou gebruikte betaalmethode.

Kies je voor de optie winkeltegoed, dan ontvang je een kortingscode t.w.v. het aankoopbedrag. 

Afgeprijsde producten dienen binnen binnen 14 dagen zowel herroepen als geretourneerd te worden. Na het termijn van 14 dagen is het niet mogelijk om afgeprijsde artikelen te herroepen en/of te retourneren.

Ruilen is uiteraard ook mogelijk. Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@finestdenim.com. Wij reserveren graag de juiste producten voor jou, die wij op sturen zodra wij jouw retour hebben verwerkt. 

Alle opties worden binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retour uitgevoerd.

 

Het volgende adres dient op het pakket vermeld te worden:

 

Finest Denim

T.a.v. Retouren

Cruquiuszoom 51

2142 EW Cruquius

 

NIET DUIDELIJK?

Geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden.

CONTACT TERUG NAAR HOME